gopeking.net

IFK Norrköping, kärlek och politik sedan 4 april 1998

Go Peking – Nu som iOS-app (iPhone/iPad)

JA
2015-04-03
Nyheter

Den första tanken på en iOS-app togs för över två år sedan, men pga av en svajig hemsida och ett opålitligt webbhotell så kände vi inte att det var läge just då. Men nu med Sveriges bästa webbhotell, med en betydligt stabilare hemsida så kände vi att det var dags.

Vad är det då som är unikt med appen som du inte kan få om du besöker vår hemsida via din webbläsare? Framför allt nyheter, vi har samlat de bästa nyheterna på ett och samma ställe från 26 olika källor. Dessutom kan du få nyheterna som push-notiser om du så skulle vilja. Självklart kan du även läsa, skriva och gilla gnällbänken-inlägg.

Detta är version 1.0 och appen är i dagsläget väldigt enkel, men vi har stora planer på Go Peking-appen. Hittat några buggar, har du tankar på förbättringar eller har någon övrig fråga? Så finns ett kontaktformulär i appen. Appen kräver att du har iOS 8.0 eller senare.

Men Android kanske du säger? I dagsläget så har vi en iOS-utvecklare, men självklart är målet att Go Peking ska finnas på alla dem stora plattformarna i framtiden. Är du Android-utvecklare och skulle vara intresserad av utveckla en Android-app åt oss? Kontakta oss på go@gopeking.net

Appen är helt gratis precis som övriga hemsidan, men vill du stödja oss på Go Pekings fortsatta utveckling så får du jättegärna göra det. Vi har dem senaste åren gått back ekonomiskt och redaktionen har fått betala webbhotell, plugins etc från egen ficka. För att stödja oss så finns det flera olika sätt, du kan stödja oss via slidern nedan. Du kan handla från Pekingshopen (här), du kan bli guldmedlem här eller donera valfri summa till vårt konto:
Cl.nr: 5323
Kontonummer: 35 034 90
Bank: SEB)
[sdonations]1[/sdonations]

Vi vill rikta ett stort, stort tack till Erik Heinemark som har gjort ett hästjobb för att förverkliga appen.

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER APPEN