gopeking.net

IFK Norrköping, kärlek och politik sedan 4 april 1998

Sponsra Gnällbänken

JS
2023-04-05
Nyheter

IFK Norrköping, kärlek och politik. I 25 år har gopeking.net och Gnällbänken varit den naturliga mötesplatsen online för oss IFK:are. Det har diskuterats startelvor, manualer, tränarfrågor, transferrykten, kioskutbud, ledarskapsstrategier, kärleksproblem, Proust och svensk inrikespolitik. Det har organiserats samresor och tårtöverlämningar, lånats ut cyklar, samlats in pengar, gjorts radio-intervjuer med Birro och Stjernkvist, hållits säsongsgalor och spelats organiserad fotboll i Korpen.

Allting har sin tid. Gopeking.net och Gnällbänken har sin tid då som nu, och framöver.

Gnällbänken kommer finnas kvar och utvecklas.

Eftersom alla är kompisar på Gnällbänken så skippar vi onödiga påhopp och kraftuttryck – det blir mycket trevligare så.

Sajten drivs ideellt och har bara haft kostnader senaste åren, något som ett gäng privatpersoner (admins) har täckt upp för. Stort tack till er. Inga intäkter finns i form av annonser eller betalande medlemmar. Vi vill fortsätta vara öppet för alla.

För att utveckla sajten med snygg design, nya bra funktioner och för att betala de månatliga kostnaderna ber vi alla som vill att bidra.

Maila jesper@gopeking.net om du vill hjälpa till att bevara Sveriges äldsta och fortfarande aktiva supportersajt.

Önskelista:
– Fria programmeringstjänster
– Moderatorer
– Pengar att använda till webbhotell, domän-kostnad, programmeringstjänster
– Dina egna förslag/idéer kring sajten

Alla bidrag kommer användas uteslutande till att drifta och utveckla sajten. Vi kommer att vara transparanta vad pengarna används till. Swisha ditt bidrag till 073-361 95 76. Skriv ditt GB-nick som meddelande för att hamna på sponsorlistan (frivilligt). Maila jesper@gopeking.net om du vill hjälpa till på andra sätt.

För att hedra några av de som stöttat Gnällbänken tidigare år kommer här en lista på sponsorer jag hittade från 2007. Det är bara en av de omgångar då vi tillsammans hjälpts åt för att bevara och utveckla sajten. Listan är ej komplett så känn ingen sorg om ditt namn saknas.


SPONSORER: (uppdaterat: 13 augusti 2007, senaste sponsorn underst)
Lasse T
Pellepeking
FrankDandy
Apelsinen
Jepovic
maradona
Esso
Nisse K
Linus
MC
Hoola
henkedge
okänd
ECC
ThePro
Lilleprinter
Sirling

Ett liv, ett lag!

Jesper
jesper@gopeking.net