gopeking.net

IFK Norrköping, kärlek och politik sedan 4 april 1998

Välkommen till nya gopeking.net!

considadmin
2023-06-28
Nyheter

Hallå kära kamrater, hoppas att ni gillar den nya utformningen av gopeking.net.
Ni kommer nog att känna igen er till stor utsträckning, med forumet i fokus. Men förhoppningsvis kan ni även få bra nytta av bl.a statistik och samlade nyheter och poddar.

När Jesper öppnade upp för hjälp med sidan så såg vi på Consid en möjlighet att kunna göra ett LiA-projekt av detta (Lärande i Arbete). Dessutom är jag själv Gnällbänksberoende och är inne och läser i forumet några gånger per dag, så det blev även en hjärtefråga att hålla den vid liv.

I samarbete med TUC systemutvecklarutbildning så har vi fått utmärkt hjälp av Tau Persson Schärnell och Björn Rundqvist som trots att det är deras första läsår gjort stora framsteg.

Björn och Tau har gjort allt arbete själva, men som mentorer och bollplank har de bl.a haft utvecklare, UXare, projektledare, designers och copywriters hos oss till förfogande.

Kommentera gärna om ni hittar några fel, så ska vi se om vi kan lösa det. Idéer kring vidareutveckling mottages också tacksamt, så kanske vi kan planera ytterligare ett utvecklingsrace i höst. Den responsen som kom in i början av projektet var lysande. Stort tack!

Trevligt användande av sajten och forza Peking!

/Fredrik Hammar, ortsansvarig på Consid – consid.com