gopeking.net

IFK Norrköping, kärlek och politik sedan 4 april 1998

Välkomna till Go Peking Beta!

JA
2014-11-01
Nyheter

Allt ser inte ut som vanligt, detta är Go Peking beta!

Go-Peking-down

Vi startade bygget av denna hemsida för några veckor sedan och målet var att få upp den nya hemsidan innan säsongsstarten 2015. Sedan uppkom de stora problemen med vårt webbhotell som tillslut ledde till att vi blev utsparkade från vårt amerikanska webbhotell. Så stod vi där utan webbhotell och en hemsida som låg nere.Vi bestämde oss snabbt för att byta till ett svenskt webbhotell för att lättare kunna få tag på supporten. Valet föll på Sveriges ledande webbhotell, City Networks och än så länge är vi väldigt nöjda. Vi ville inte ha ett scenario där vi fick upp hemsidan som direkt drabbades av överbelastningar. Trots att beta-sidan var långt ifrån klar så bestämde vi oss för att det var den bästa lösningen.

Hemsidan är just nu i ett beta-stadium – Hittar du någon bugg eller något som behöver förbättras så skriv ett inlägg på gnällbänken eller mejla oss på go@gopeking.net

Att vi byggde hemsidan från grunden innebar också att vi var var tvungna att importera gamla konton. Alla existerande användare kommer att få ett mail från redaktionen där ni ombedes att byta Ert lösenord. Det finns flertalet konton som har fler än ett användarnamn och dessa har vi varit tvungna att avaktivera. Vi kan enbart associera ett mail med ett konto och detta är för att bidra till att motverka dubbla konton. Är du drabbad eller vill byta det användarnamn som är associerat till ditt mail? Kontakta oss på go@gopeking.net så löser vi det manuellt.

Ett extra stort tack till Independent Business Group som har sponsrat hemsidan.

Varma IFK-hälsningar
Redaktionen